Adeziv de interior-exterior CERESIT CM 11 Plus 25KG

0
   0 review-uri  |  Scrie un review
Marca: CERESIT
Disponibilitate: In stoc
35.99 Lei /sac
Pret inclusiv TVA

Cantitate

CM 11 este un adeziv pentru montare gresie si faianta pentru interior si exterior. Ceresit CM 11 PLUS este un adeziv imbunatatit, cu lucrabilitate si aderenta superioare, ce permite acum si aplicarea placilor portelanate la interior. De asemenea, adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS prezinta o rezistenta crescuta la inghet.

CARACTERISTICI
adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS poate fi folosit pentru interior si exterior
adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS poate fi folosit pentru placi portelanate la interior
adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS are lucrabilitate excelenta
adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS este rezistent la inghet
adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS este caracterizat de alunecare redusa
adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS este potrivit pentru grosimi de la 2 la 10 mm
adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS este economic
Formula imbunatatita cu aditivi speciali MC Polymers are o influenta esentiala asupra calitatii adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS; acesti aditivi imbunatatesc consistenta, prelungesc timpul deschis si asigura o lucrabilitate superioara. Fiind un ingredient crucial pentru calitatea adezivilor, acesti aditivi MC Polymers sunt produsi de catre Henkel in fabricile proprii pentru a asigura proprietati specifice ale produselor finale.

Adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS respecta cele mai inalte standarde de calitate europene pentru garantia unei lucrari durabile.


DOMENII DE UTILIZARE
Adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS se foloseste pentru placi ceramice portelanate (absorbtie apa mai mica de 0.5%) la interior
Adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS se foloseste pentru placi ceramice absorbante (grupele BIIa, BIIb, BIII) sau din piatra naturala, teracote si mozaicuri la inte­rior si exterior
Adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS se foloseste pentru montarea placilor cu intrados profilat, la interior, exterior pe toate suporturile avand ca liant cimentul

PREGATIREA SUPRAFETEI DE BAZA
Adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS adera la toate suprafetele rezistente, curate, uscate sau umede, lipsite de substante antiaderente (grasimi, bitum, praf). Se vor indeparta straturile cu rezistenta mecanica slaba. Neregularitatile pana la 5 mm adancime pot fi reparate cu adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS in ziua anterioara placarii.
La interior: Amorsarea cu grund a stratului suport este necesara pentru:
• tencuieli de ciment si var (varsta minima 28 de zile);
• sape de ciment (varsta minima 28 de zile);
• beton (varsta minima 6 luni);
• beton celular (B.C.A.);
• placi de ipsos (umiditate mai mica de 2 %).
Timpul de uscare a amorsei este de 4 pana la 12 ore.
La exterior:
• se vor amorsa in prealabil suprafetele absorbante.

MOD DE APLICARE
Continutul ambalajului de adeziv pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS se va introduce in cantitatea masurata de apa curata, rece, si se va amesteca cu ajutorul unui rotator cu paleti, pana la obtinerea unei mase uniforme, fara aglomerari. Dupa 5 minute se va amesteca din nou, iar consistenta materialului se mai poate ajusta prin adaugare de apa. Adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS va fi intins pe suport cu ajutorul unei mistrii dintate. Marimea acestor dinti va fi aleasa in functie de marimea placilor de gresie sau faianta. In cazul in care atat marimea dintilor mistriei cat si consistenta adezivului pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS au fost corect alese, placa ceramica apasata pe adeziv nu se deplaseaza de pe suprafata verticala, iar adezivul acopera cel putin 70% din intradosul placii. La exterior si in zonele cu umiditate permanenta, adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS trebuie aplicat atat pe suport cat si pe placa ceramica, astfel incat sa se obtina o acoperire de 100% a intradosului placii ceramice. Placile de gresie sau faianta nu se vor inmuia in apa. Ele vor fi montate pe adeziv in cadrul timpului deschis specificat (20 min). Placile de gresie sau faianta nu se vor monta etans. Rostul dintre ele va fi de 2-15 mm in functie de marimea placilor si de conditiile de exploatare. Rosturile vor fi chituite dupa cel putin 24 de ore, utilizanduse chiturile Ceresit. Mortarul proaspat in exces se va curata cu apa, iar cel intarit cu mijloace mecanice.

Detalii si informatii tehnice

Scrie o parere sau o intrebare despre Adeziv de interior-exterior CERESIT CM 11 Plus 25KG

* campurile sunt obligatorii

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi peste 1000 lei.

PLATA LA LIVRARE

Simplu si comod.

0722.483.688

COMENZI SI INFORMATII