Adeziv de interior CERESIT CM 9 25KG

0
   0 review-uri  |  Scrie un review
Marca: CERESIT
Disponibilitate: In stoc
21.90 Lei /sac
Pret inclusiv TVA

Cantitate

CM 9 este un adeziv in pat subtire si mediu pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 9 este ideal pentru placarile standard. Adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 9 se poate utiliza pentru orice tip de gresie si faianta, piatra naturala, teracote si mozaicuri, cu grosimi intre 5 si 15 mm.

Adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 9 poate fi folosit pentru suprafetele neregulate si pentru placile ceramice absorbante din interiorul constructiei.

CARACTERISTICI
adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 se poate utiliza pentru grosimi de la 5 la 15 mm
adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 este ideal pentru suprafete neregulate
adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 poate fi folosit pentru placi ceramice absorbante
adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 este economic

DOMENII DE UTILIZARE
Adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 poate fi folosit pentru placari ceramice sau din piatra naturala, tera­cote si mozaicuri.
Adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 poate fi folosit pentru lipirea placilor ceramice absorbante, gr. BIIa, BIIb, BIII, la interior, pe toate suporturile având ca liant cimentul.

PREGATIREA SUPRAFETEI DE BAZA
Adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 adera la toate suprafetele rezistente, curate, uscate sau umede, lipsite de substante antiaderente (grasimi, bitum, praf). Inainte de aplicarea adezivului, se vor indeparta straturile cu rezistenta mecanica slaba. Neregularitatile pana la 1 cm adancime pot fi reparate cu adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 in ziua anterioara placarii. Amorsarea stratului suport este necesara pentru:
tencuieli de ciment, var (varsta minima 28 de zile);
sape de ciment (varsta minima 28 de zile);
beton (varsta minima 6 luni)
beton celular (B.C.A.);
placi de ipsos (umiditate maxim 2%).

MOD DE APLICARE
Continutul ambalajului de adeziv pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 se va introduce in cantitatea masurata de apa curata, rece si se va amesteca cu ajutorul unui rotator cu paleti, pana la obtinerea unei mase uniforme, fara aglomerari. Dupa un timp de asteptare de 5 minute, adezivul se va amesteca din nou, iar consistenta materialului se mai poate ajusta prin adaugare de apa. Adezivul pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 va fi intins pe suport cu ajutorul unei mistrii dintate. Marimea acestor dinti va fi aleasa in functie de marimea placilor de faianta sau gresie ce urmeaza a fi montate. In cazul in care atat marimea dintilor mistriei cat si consistenta adezivului pentru montare faianta si gresie Ceresit CM 9 au fost corect alese, placa ceramica apasata pe adeziv nu se deplaseaza de pe suprafata verticala, iar adezivul acopera cel putin 65% din intradosul placii. Placile de faianta sau gresie ce urmeaza a fi montate nu se vor inmuia in apa. Ele vor fi montate pe adezivul pentru faianta si gresie Ceresit CM 9 in cadrul timpului deschis specificat (15-20 min). Placile de faianta sau gresie nu se vor monta etans. Rostul dintre ele va fi de 2-15 mm, in functie de marimea placilor de faianta sau gresie si de conditiile de exploatare. Rosturile vor fi chituite dupa cel putin 24 de ore. Mortarul proaspat in exces se va curata cu apa, iar cel intarit cu mijloace mecanice.

Detalii si informatii tehnice
Ambalaj: sac de 25kg

Scrie o parere sau o intrebare despre Adeziv de interior CERESIT CM 9 25KG

* campurile sunt obligatorii

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi peste 1000 lei.

PLATA LA LIVRARE

Simplu si comod.

0722.483.688

COMENZI SI INFORMATII