Adeziv flexibil CERESIT CM 17 25kg

0
   0 review-uri  |  Scrie un review
Marca: CERESIT
Disponibilitate: In stoc
66.90 Lei /sac
Pret inclusiv TVA

Cantitate

Adezivul super-flexibil pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit CM 17 se poate folosi pentru orice tip de placi ceramice sau suprafata suport si in orice conditii.

Adezivul super-flexibil pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit CM 17 este ideal pentru suprafetele suport absorbante si neabsorbante precum si pentru lipirea pe suporturi deformabile, cum sunt placile de gipscarton sau placile de PAL, OSB care au fost tratate corespunzator. Adezivul super-flexibil pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit CM 17 poate fi folosit pentru spatii umede, pe balcoane, terase, piscine si rezervoare de apa, precum si in zone critice. 

CARACTERISTICI

adezivul pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit CM 17 este flexibil-clasa S1 conform EN 12002
adezivul super-flexibil pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit CM 17 este de culoare gri
adezivul super-flexibil pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit CM 17 are rezistenta mare
adezivul super-flexibil pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit CM 17 poate fi folosit pentru balcoane, terase si suprefete critice
adezivul super-flexibil pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit CM 17 poate fi folosit pentru pardoseli incalzite
adezivul super-flexibil pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit CM 17 poate fi folosit pentru interior si exterior
adezivul super-flexibil pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit CM 17 poate fi folosit pentru placarea piscinelor

DOMENII DE UTILIZARE

Adezivul super-flexibil Ceresit CM 17 poate fi folosit pentru placari cu placi ceramice si placi din piatra naturala. Adezivul super-flexibil pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit CM 17 poate fi folosit pentru suprafete suport absorbante si neabsorbante. Acest adeziv poate fi folosit si pentru lipirea pe suporturi deformabile cum ar fi placi de gipscarton sau placi de PAL, OSB tratate corespunzator.
Adezivul super-flexibil pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit CM 17 poate fi folosit pentru interior, exterior si medii permanent umede. Acest adeziv poate fi folosit pentru aplicare in cladiri de locuit, cladiri publice sau cladiri comerciale.
Adezivul super-flexibil pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit CM 17 poate fi folosit pentru placarea piscinelor din beton acoperite cu mosaic vitroceramic numai in combinatie cu produsele de hidroizolatie sub placari (Ceresit CL 50 si Ceresit CL 152).
Adezivul super-flexibil pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit CM 17 poate fi folosit pentru lipirea pe suprafete critice si pe suprefete etansate cu hidroizolatii pe baza de ciment.
Adezivul super-flexibil pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit CM 17 poate fi folosit pentru balcoane si terase.
Adezivul super-flexibil pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit CM 17 poate fi folosit pentru placarea rezervoarelor de apa.

Detalii si informatii tehnice
Ambalaj: sac de 25kg
Consum: 3kg/mp
Termen valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei
Utilizare: interior si exterior

Scrie o parere sau o intrebare despre Adeziv flexibil CERESIT CM 17 25kg

* campurile sunt obligatorii

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi peste 1000 lei.

PLATA LA LIVRARE

Simplu si comod.

0722.483.688

COMENZI SI INFORMATII