Adeziv pentru BCA MZ-BCA Adeplast

0
   0 review-uri  |  Scrie un review
Marca: ADEPLAST
Disponibilitate: In stoc
13.50 Lei /sac
Pret inclusiv TVA

Cantitate

Adezivul MZ-BCA de la Adeplast este un mortar utilizat pentru zidirea cladirilor cu blocuri de BCA, YTONG sau blocuri de beton usor. Acesta are granulatie fina, aderenta foarte buna si o lucrabilitate usoara.

Adezivul Adeplast MZ-BCA permite zidirile cu strat subtire de mortar (sub 5 mm) si  corectii ale pozitiilor blocurilor de BCA timp indelungat. Acesta simplifica zidirea, reduce considerabil consumul de material cu minim 70% si timpul de lucru. Prin reducerea grosimii stratului de mortar obisnuit se reduce si pierderea de caldura.

Un sac de 25 kg se amesteca cu aproximativ 4.75-5.5 litri de apa. La un kg de adeziv BCA se consuma circa 190-220 ml de apa la o temperatura de +20 grade Celsius.

Pregatirea materialului: amestecarea produsului se poate realiza manual, cu o bormasina la care se ataseaza axul cu palete sau cu o betoniera. La amestecarea manuala sau cu bormasina cu ax se face un amestec energic, se face o pauza de circa 5 minute, dupa care se mai amesteca o data. Durata de amestecere in betoniera este de 5-10 minute.

Mod de aplicare: materialul se intinde cu o unealta speciala sau cu o gletiera identica cu cea care se foloseste la faianta si gresie. BCA-ul se pune prin apasare usoara peste adeziv. La BCA-urile care nu au Nut si Feder este necesara aplicarea materialului si pe capete. Pasta din galeata isi pastreaza proprietatile timp de cel putin doua ore.

Temperatura mediului in timpul aplicarii trebuie sa fie cuprins intre +5°C şi +30°C. Se va evita lucrul in bataia directa a razelor solare.

Adezivul Adeplast MZ-BCA este ambalat in sac din hartie rezistenta la umiditate, cu greutatea de 25 kg.

 

Detalii si informatii tehnice
Ambalaj: sac de 25 kg
Consum: 2.5 - 9.5 kg/mp
Timp de punere in opera: 140 min

Scrie o parere sau o intrebare despre Adeziv pentru BCA MZ-BCA Adeplast

* campurile sunt obligatorii

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi peste 1000 lei.

PLATA LA LIVRARE

Simplu si comod.

0722.483.688

COMENZI SI INFORMATII