AERIA GOLD vopsea superlavabila 15 L

5
   1 review-uri  |  Scrie un review
Marca: ADEPLAST
Disponibilitate: In stoc
239.90 Lei /buc
Pret inclusiv TVA

Cantitate

Aeria Gold vopseaua superlavabila  este un produs hidrosolubil formulat cu copolimeri tip latex si materiale specific adecvate, pentru un finisaj profesional de durata. Aplicata pe suprafetele interioare, formeaza pelicule usor de intretinut cu putere foarte mare de acoperire si proprietati excelente.

Caracteristicile principale ale vopselei Aeria Gold:

  • acoperire la un strat pe suporturile pregatite corespunzator;
  • grad de alb foarte ridicat;
  • proprietati antimicrobiene cu rezistenta la atacurile microorganismelor;
  • aplicare usoara fara stropire;
  • intretinere usoara;
  • lavabilitate foarte buna;
  • permeabilitate foarte buna la vapori asigurata de tehnologia Porus X;
  • randament foarte mare la aplicare;
  • pelicula opaca cu aspect mat, matasos la atingere;
  • caracter nepoluant, ecologic.

Utilizata pentru vopsirea tuturor suprafetelor pe baza minerala: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos inclusiv zidarii din caramizi uzuale, din BCA, placi de ipsos, placi de gips-carton, beton si pe vopsitorii vechi rezistente. Fiind o vopsea foarte rezistenta la solicitari (clasa 1 de rezistenta la uzura prin frecare umeda), este destinata astfel suprafetelor ce necesita o curatare frecventa. Albul intens si proprietatile antimicrobiene o recomanda pentru spatiile cu standarde ridicate de igiena: spitale, clinici si cabinete medicale, maternitati, scoli, gradinite, restaurante, etc., precum si pentru orice alte incaperi ce sunt supuse la decontaminari frecvente.

Mod de aplicare

Vopseaua Aeria Gold se aplica prin pensulare, cu rola, cu bidineaua sau airless. Inainte de aplicare, materialul din galeata se amesteca pentru omogenizare cu malaxor electric.

Produsul se aplica cu rezultate excelente intr-un singur strat. Vopseaua se livreaza la vascozitatea optima aplicarii acestuia intr-un singur strat; pentru suprafete foarte absorbante sau daca se doreste, la aplicarea primului strat, produsul se poate dilua cu 5% apa curata. Stratul doi se aplica nediluat. La aplicare cu airless produsul se dilueaza cu apa conform specificatiilor utilajului, nu mai mult de 8 %.

In conditii normale de temperatura si umiditate, respectiv 20º C si 65%, timpul de uscare este de 4 – 6 ore. In conditii de umiditate ridicata sau temperaturi scazute, timpul de uscare creste.

Detalii si informatii tehnice
Alex 03-04-2018
5
O lavabila de calitate cu o culoare alba frumoasa si matasoasa la atingere. Nu lasa miros si acopera foarte, chiar si in locurile patate si se curata extrem de usor. Sunt foarte multumit!.

Scrie o parere sau o intrebare despre AERIA GOLD vopsea superlavabila 15 L

* campurile sunt obligatorii

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi peste 1000 lei.

PLATA LA LIVRARE

Simplu si comod.

0722.483.688

COMENZI SI INFORMATII