Amorsa bituminoasa HYDROSTOP 10KG

0
   0 review-uri  |  Scrie un review
Marca: ATLAS
Disponibilitate: In stoc
73.50 Lei /galeata
Pret inclusiv TVA

Cantitate

Amorsa bituminoasa WATER RENOVATOR este un material fara miros, pe baza de apa si care nu are efecte daunatoare asupra mediului inconjurator. Are o foarte buna aderenta in contact cu suprafetele pe care se aplica.

Amorsa bituminoasa se foloseste pentru renovrea si conservarea acoperisurilor plate acoperite cu membrane hidroizolatoare, acoperirea crapaturilor si rosturilor existente intre straturile de membrana hidroizolatoare. Strat de protectie impotriva patrunderii umezelii; strat protector pentru izolarea pardoselilor, peretilor fundatiilor, peretilor de la subsoluri, precum si celorlalte parti ale cladirii.
 
Aplicare: traturile de WATER RENOVATOR trebuiesc aplicate in conditii meteo uscate, la o temperatura de minim +10o C. Se aplica cu rola sau bidineaua. Suprata de aplicare trebuie sa fie uscata sau foarte putin umeda, in nici un caz incarcata cu apa. Grosimea maxima a unui strat aplicat trebuie sa fie de aprox. 1 mm.
In cazul lucrarilor de conservare realizate asupra unui acoperis cu membrana deja existenta, trebuie aplicate cel putin 2 straturi de amorsa bituminoasa WATER RENOVATOR. Urmatoarele straturi trebuie aplicate dupa uscarea primului (timpul de uscare a unui strat este de aprox. 8 ore, la o temp. de 20oC).
Detalii si informatii tehnice
Consum: 0.75 - 1.1 kg/mp
Greutate: 20 kg

Scrie o parere sau o intrebare despre Amorsa bituminoasa HYDROSTOP 10KG

* campurile sunt obligatorii

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi peste 1000 lei.

PLATA LA LIVRARE

Simplu si comod.

0722.483.688

COMENZI SI INFORMATII