Amorsa Danke 10 L

0
   0 review-uri  |  Scrie un review
Marca: DANKE
Disponibilitate: In stoc
37.50 Lei /buc
Pret inclusiv TVA

Cantitate

Amorsa Danke este un grund pe baza de dispersie pentru vopsitorii, utilizat pentru grunduirea, amorsarea suprafetelor absorbante, in vederea reducerii si reglarii absorbabilitatii acestor suprafete, la interior si exterior. Aceasta are un aspect lichid omogen alb-laptos.

Se poate aplica pe orice suprafata de baza minerala precum: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleduri de ipsos, beton, placi de gips-carton si pe vopsitorii vechi rezistente la frecare si uzura. Suprafetele trebuie sa fie rezistente, curate, uscate, degresate, desprafuite si intregi. In prealabil, se executa operatiile de reparatii ale suprafetei (se chituiesc zonele lovite, crapaturile si fisurile mici).

Grundul Dankese aplica uniform, cu rola (trafalet) sau bidinea, nediluat sau diluat cu apa pana la maxim1:4, in functie de gradul de absorbtie al stratului suport, regula de baza fiind ca dupa uscare sa nu formeze pelicula (strat lucios). Dupa grunduire suprafata trebuie sa fie rezistenta la zgariere, daca nu s-a obtinut aceasta caracteristica se va mai aplica un strat.

Nu se va lucra in conditii de temperaturi foarte ridicate sub directa influenta a razelor soarelui, vant puternic, ceata, umiditate ridicata de peste 80% si pericol de ploaie si inghet. In conditiile temperaturilor ridicate si foarte ridicate este obligatoriu ca aplicarea grundului sa se faca pe latura fatadei care nu se afla direct expusa razelor solare. Temperatura minima de aplicare trebuie sa fie de + 5°C pentru suprafata de baza si mediul inconjurator. Curatirea uneltelor de lucru se face cu apa sau apa cu detergent imediat dupa intrebuintare.

Consum mediu:- suport neted - circa 50-100 ml/m2;- suport cu granulatie medie - circa 100- 150 ml/m2;- suport cu granulatie mare - circa 150-200 ml/m2.

 

Informatii suplimentare:

  • aderenta deosebita la suport;
  • buna putere de patrundere;
  • uscare rapida;
  • pelicula este permeabila la vapori de apa si impermeabila la apa;
  • umple foarte bine porii;
  • rezistenta la solutii alcaline, variatii de temperatura, intemperii si la gaze industriale.
Detalii si informatii tehnice
Ambalaj: bidon 10L
Consum: 50-200 ml/mp/strat
Acoperire: 100-200 mp/strat
Diluabil in procent de/cu: 1:4 apa
Timp de uscare: 1-3 ore
Mod de aplicare: cu pensula, trafalet sau bidinea

Scrie o parere sau o intrebare despre Amorsa Danke 10 L

* campurile sunt obligatorii

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi peste 1000 lei.

PLATA LA LIVRARE

Simplu si comod.

0722.483.688

COMENZI SI INFORMATII