Aplalux vopsea superlavabila 10 L

0
   0 review-uri  |  Scrie un review
Marca: ATLAS
Disponibilitate: In stoc
199.00 Lei /buc
Pret inclusiv TVA

Cantitate

Vopseaua superlavabila AplaLux pentru interior este pe baza de copolimeri acrilo-stirenici in dispersie apoasa, pigmenti, materiale de umplutura si aditivi. Aceasta prezinta aplicabilitate buna, putere mare de acoperire si aderenta la suportul pregatit corespunzator, realizeaza pelicule cu grad de alb ridicat si permeabile la vapori.

AplaLux este o vopsea destinata protectiei si acoperirii decorative a suprafetelor interioare si a tavanelor (gips – carton, gleturi, tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale). Aceasta este caracterizata de putere mare de acoperire, grad de alb ridicat si lavabilitate buna.

Produsul se aplica la 10-30 grade Celsius si se dilueaza cu apa dupa cum urmeaza:

  • stratul 1 - vopsea diluata cu circa 10% apa;
  • stratul 2 - vopsea nediluata sau diluata cu circa 5% apa.

Dilutia este raportata la masa produsului (kg). Reglarea dilutiei se face prin testarea aplicarii in conditii reale, pe o suprafata de 1–2 mp, inainte de inceperea lucrului pe toata suprafata. Se omogenizeaza inainte de utilizare.

Suprafetele pe care se aplica vopseaua trebuie sa fie stabile, rezistente, curate, lipsite de praf sau grasimi si uniform pregatite (culoare, textura, tip material). Randamentul teoretic de aplicare este cuprins intre 12-16 mp / litru / strat (in functie de tipul de suport si modul de aplicare).

Pierderile de material in cursul prepararii si aplicarii variaza si trebuie luate in considerare suplimentar. Ele depind de metoda si conditiile de aplicare, forma, marimea, textura si profilul suprafetei vopsite.

Detalii si informatii tehnice
Ambalaj: galeata 10 L
Culoare: alb
Consum: 12-16 mp / l / strat
Acoperire: 160 mp/strat
Numar de straturi recomandate: 2
Mod de aplicare: cu pensula, rola sau pompa airless
Timp de uscare: 30 minute
Timp uscare totala: 24 ore
Diluabil in procent de/cu: 5 - 10% apa

Scrie o parere sau o intrebare despre Aplalux vopsea superlavabila 10 L

* campurile sunt obligatorii

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi peste 1000 lei.

PLATA LA LIVRARE

Simplu si comod.

0722.483.688

COMENZI SI INFORMATII