Glet de ipsos CT 126 CERESIT 20kg

0
   0 review-uri  |  Scrie un review
Marca: CERESIT
Disponibilitate: In stoc
29.50 Lei /sac
Pret inclusiv TVA

Cantitate

Gletul pentru interior pe baza de ipsos aditivat se recomanda pentru egalizarea suprafetelor si umplerea denivelarilor in strat de 2-10 mm, precum si la lipirea placilor de gips-carton.

Glet pentru interior pe baza de ipsos Ceresit CT 126 este foarte rezistent si prezinta un grad mare de aderenta. Acest glet pentru interior este destinat acoperirii suprafetelor tencuite in mod traditional si a suprafetelor betoanelor. Glet pentru interior pe baza de ipsos Ceresit CT 126 se preteaza, de asemenea, la lipirea placilor de gips-carton. Finisarea se realizeaza cu fierul de glet sau prin slefuirea cu smirghel, rezultatul este un finisaj alb mat de foarte buna calitate. Glet pentru interior pe baza de ipsos Ceresit CT 126 este distribuit in saci de 5 kg si 20 kg.

DOMENII DE UTILIZARE

  • Gletul pentru interior Ceresit CT 126 este destinat acoperirii suprafetelor tencuite in mod traditional si a suprafetelor betoanelor. Finisarea se poate face in mod traditional prin slefuire cu glasspapier sau prin netezire cu fierul de glet, cu putin timp inainte de intarirea materialului aplicat pe perete.
  • Gletul pentru interior Ceresit CT 126 permite egalizarea suprafetelor prin incarcari de pana la 10 mm intr-un singur strat. Suprafata gletuita cu gletul pentru interior Ceresit CT 126 va deveni perfect neteda si de un alb mat. Daca se doreste, gletul pentru interior poate fi vopsit dupa uscare cu vopseluri de dispersie sau pe baza de solventi organici.
  • Gletul pentru interior Ceresit CT 126 se preteaza, de asemenea, la lipirea placilor de gips carton, a paslei, a elementelor decorative din ipsos sau a materialelor spongioase. Acest glet pentru interior poate fi folosit in interiorul cladirilor in locuri uscate, fara umiditate permanenta.
 
Detalii si informatii tehnice
Ambalaj: sac de 20 kg
Consum orientativ: aprox. 1.2 kg/m²/mm
Timp de punere in manopera: 40-60 minute

Scrie o parere sau o intrebare despre Glet de ipsos CT 126 CERESIT 20kg

* campurile sunt obligatorii

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi peste 1000 lei.

PLATA LA LIVRARE

Simplu si comod.

0722.483.688

COMENZI SI INFORMATII