Vata minerala bazaltica FRONTROCK MAX PLUS 10 cm

0
   0 review-uri  |  Scrie un review
Marca: ROCKWOOL
Disponibilitate: Solicita oferta
0.00 Lei /pachet
Pret inclusiv TVA

Cantitate

 

Plãcile termoizolatoare cu vatã mineralã pentru fațade Frontrock Max E sunt o adevãratã noutate. Produsul este neomogen, având douã straturi. Stratul superior de 20 de mm este mai dens, și conferã rezistențã sporitã la acțiunea încãrcãrilor concentrate (Fp > 250N!), protejând fațadele împotriva acțiunilor factorilor de naturã mecanicã. Stratul inferior este elastic și se muleazã cu ușurințã pe eventualele neregularitãți ale suprafeței pereților. Împreunã, cele douã straturi asigurã o termoizolare mai bunã cu 10% (λ = 0,036W/mK), în comparație cu produsele  tip lamelã pentru fațadã.

 

Aplicarea plãcilor din vatã mineralã cu douã straturi, Frontrock Max E, este identicã cu procesul de aplicare a plãcilor omogene: montarea se realizeazã prin lipire parțialã sau totalã și ancorare mecanicã. Plãcile termoizolante din vatã mineralã Frontrock Max E sunt potrivite atât pentru izolarea termicã a construcțiilor noi cât și a celor vechi.
 
Din punctul de vedere al protecției împotriva incendiilor, plãcile Frontrock Max E sunt incombustibile (clasa de reacție la foc A1), și se poate monta fãrã restricții pe orice tip de clãdire, indiferent de cerințele de rezistețã la foc.
 
De ce este esențialã folosirea materialelor ignifuge pentru prevenirea rãspândirii rapide a focului? Focul care se rãspândește rapid provoca daune imobilelor și poate cauza decese. Fumul dens emanat în timpul incendiilor împiedicã evacuarea și salvarea la timp a persoanelor. 
 
Sistemul de termoizolare Rockwol cu plãci din vatã mineralã bazalticã împiedicã rãspândirea focului, fiind cea mai bunã soluție din punctul de vedere al protecției împotriva incendiilor.
Placa termoizolantã Frontrock Max E – asemenea tuturor materialelor din vatã mineralã bazalticã de la Rockwool – nu emanã fum și împiedicã rãspândirea focului. Deasemenea conferã proprietãți de izolație fonicã excelentã.
 
Coeficientul de permeabilitate la vapori de apã este aproape identic cu cel al aerului, astfel facilitând evacuarea vaporilor de apã prin fațadã reducãnd posibilitatea formarii condensului și mucegaiului. Fiind stabile dimensional, plãcile nu se contractã și nu se dilatã și astfel împiedicã apariția fisurilor la nivelul fațadei. Datoritã acestei caracteristici atât izolațiile termice cât și fațadele vor avea o duratã de viațã considerabil mai lungã.
 
Produsele din vatã mineralã bazalticã de la Rockwool sunt fabricate din materiale naturale, în concordanțã cu certificatului EUCEB, nefiind dãunãtoare sãnãtãții.
Detalii si informatii tehnice
Grosime: 10 cm
Lungime: 1000 mm
Latime: 600 mm
Suprafata pachet: 1.8 mp
Conductivitate termică λ: 0,036 W/mK
Euroclasa de reactie la foc: A1
Punct de topire: > 1000 °C

Scrie o parere sau o intrebare despre Vata minerala bazaltica FRONTROCK MAX PLUS 10 cm

* campurile sunt obligatorii

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi peste 1000 lei.

PLATA LA LIVRARE

Simplu si comod.

0722.483.688

COMENZI SI INFORMATII