Vata minerala KNAUF ECOSE 5/10 cm

0
   0 review-uri  |  Scrie un review
Marca: KNAUF
Disponibilitate: Solicita oferta
0.00 Lei /sul
Pret inclusiv TVA

Cantitate

Produsele din vată minerală Knauf Insulation obţinute cu ECOSE® Technology nu au aspectul şi nici textura similare altor tipuri de izolaţii pe care le-aţi mai întâlnit. Este folosită o tehnologie nouă, revoluţionară, de obţinere a unui liant fără formaldehide, pe bază de materii uşor regenerabile care înlocuiesc produsele chimice pe bază de petrol folosite pe scară largă pentru alte tipuri de produse de izolare. ECOSE Technology, liant pe bază de materii biologice, rezultat a 5 ani de cercetare intensivă, conferă fineţea deosebită şi nuanţa maronie, naturală a noii generaţii de vată minerală. Nuanţa maronie, naturală indică un nivel superior de sustenabilitate care nu a mai fost atins anterior. Vata minerală este mult mai uşor de manipulat, este mai fină, mai puţin prăfoasă, fără miros şi uşor de tăiat.

In condiţiile în care, în acest moment, orientarea este către creşterea responsabilităţii faţă de mediul înconjurător şi utilizarea de produse fără formaldehide, vata minerală Knauf Insulation cu ECOSE Technology se încadrează perfect în această tendinţă. Noua vată minerală naturală Knauf Insulation nu conţine coloranţi artificiali sau adaos de formaldehide.

Odată cu nuanţa maronie, naturală, noua generaţie de vată minerală este mult mai plăcută la atingere păstrând aceleaşi performanţe superioare pe care le regăsim şi la vata minerală de sticlă tradiţională: izolare termică şi fonică ridicată, aceeaşi clasă de protecţie la incendiu. Produsele Knauf Insulation cu ECOSE Technology sunt la fel de bune ca şi cele tradiţionale – doar că … în mod NATURAL, mult mai bune!

Vata minerală naturală Knauf Insulation obţinută cu ECOSE Technology este mult mai uşor de manipulat...
■ mai fină
■ mai puţin prăfoasă
■ fără miros
■ uşor de tăiat ...oferă un nivel superior de sustenabilitate...
■ Vata minerală naturală Knauf Insulation este fabricată din materii prime naturale şi/sau reciclate, îmbinate cu ajutorul unei tehnologii pe bază de materii biologice, fără formaldehide, fenoli, acrili şi fără adaos de coloranţi artificiali, decoloranţi sau vopsea
■ contribuie la îmbunătăţirea calităţii aerului din interiorul clădirilor în comparaţie cu vata minerală tradiţională
■ reduce impactul asupra mediului înconjurător printr-un consum redus de energie
■ reduce emisiile poluante rezultate în urma procesului de producţie şi expunerile la locul de muncă
■ îmbunătăţeşte sustenabilitatea generală a clădirilor în care sunt folosite
■ costuri competitive faţă de vata noastră minerală tradiţională
... şi asigură toate beneficiile cu care v-aţi obişnuit, oferite de vata noastră minerală tradiţională
■ Proprietăţile de termoizolare, clasa de protecţie la incendiu, izolarea fonică, absorbţia zgomotelor şi proprietăţile mecanice, precum şi conţinutul reciclabil, în plus, oferind un nivel superior de sustenabilitate.

 

Detalii si informatii tehnice
Grosime: 5cm / 10cm
Suprafata: 19.8mp / 9.9mp
Conductibilitate termica: 0.044 W/mK
Clasa reactie la foc: A1

Scrie o parere sau o intrebare despre Vata minerala KNAUF ECOSE 5/10 cm

* campurile sunt obligatorii

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi peste 1000 lei.

PLATA LA LIVRARE

Simplu si comod.

0722.483.688

COMENZI SI INFORMATII